Header Ads

Kayseri İmplant

 

Güvenilir implant tedavisinden yararlanmak isterseniz sizlere gereken desteği verebiliriz. İmplant alanında deneyimli ekiplerimizle yanınızdayız.

Kayseri implant tedavisinden yararlanmak için bizlerden randevu alabilirsiniz. İmplant tedavisi çene kemiği bölgesinde yapılan operasyonlardan bir tanesidir. İmplant sonrasında kalıcı dişlere sahip olursunuz. Operasyonlarda uzmanlarımız sizlere en doğru desteği verebiliyor. Kemik erimesi problemleri yaşayan hastalara Kayseri implant desteği verebiliriz.

İmplant Nedir?

Kaybedilen dişlerin yerine estetik ve doğal dişin görevini üstlenen titanyum metalinden imal edilen materyale implant adı verilir. İmplant üzerine yapılan diş doğal dişle aynı görevi görecektir. Titanyum güvenilir metallerden bir tanesidir. İmplant kullanım alanları;

·         Tek diş eksikliği,

·         Birden fazla diş eksikliği,

·         Tam dişsizlik durumunda uygulanabilir.

Eksik Diş Neden Tedavi Edilmelidir?

Eksik dişlere sahip olduğunuz zaman yan tarafta bulunan dişler eksik bölgeye doğru uzamaya başlar. Bu durum dişeti problemlerine, diş çürüklerine ve diş kaybına neden olur. Ayrıca çene üzerinde de sorunlar görülür.

İmplant Tedavisi Görebilir Miyim?

Herhangi bir problemi bulunmayan ve ağız hijyenini sağlayabilecek herkes implant tedavisi görebilir.

İmplant Uygulamasının Yararları Nelerdir?

İmplant güvenilir uygulamalardan bir tanesidir. İmplantlar üzerine yapılan protezler, gerçek dişlerin yerini tam olarak alabilir. İmplant uygulamasında sağlıklı dişlere dokunulmaz. İmplant, doğal dişin yerine geçen özel bir uygulamadır. Günümüzde çene kemiği güçlü hale getirilerek implant uygulamasına uygun şekle getiriliyor. İmplant için güçlü bir çene gerekir. Güçlendirme için çeneye kemik dokuları eklenir. Bu süreç zarfında kemikler olgun hale gelince tedavi kaldığı yerden devam eder.

İmplantların Ömrü Ne Kadardır?

Ortalama ömür implantın günlük bakım ve temizliğine göre değişebilir. Uzman hekim tarafından uygun cerrahi ile yapılan implantların ömrü son derece uzundur. Sigara ve alkol kullanılması başarıyı olumsuz etkileyecektir.

En İyi İmplant Merkezleri

Kayseri’nin en iyi implant merkezi olarak siz değerli hastalarımıza destek veriyoruz. Hastalarımızı dinleyerek aradıkları sonuçlara ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Ağrısız diş tedavisi desteğinden yararlanmak isterseniz bizlerden randevu talep edebilirsiniz. Uzman doktorlarımız sizlere en iyi diş tedavisini sunacaktır. Kayseri’de hizmet veren implant merkezimiz aradığınız kaliteyi elinizin altına getiriyor. Şimdi bu adres üzerinden Kayseri implant merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok