Header Ads

Çorum İmplant

 


Ağız ve diş sağlığı sağlığımız için son derece önemlidir. Çorum şehrinde hastalarımız için kaliteli implant uygulamaları sunabiliriz.

Çorum implant diş tedavisi hizmetlerimize buradan erişebilirsiniz. Diş alanında en uygun tedavi yöntemlerini sizlere sunuyoruz. Diş hekimliği alanında uzmanlarımız implant konusunda sizlerin yanındadır. Modern diş hekimliğinde kullandığımız tedavi uygulamalarımızla en iyi sonucu alıyoruz. Ağzıda bulunan eksik dişler hem sağlık hem de kozmetik alanda problemler oluşturabiliyor. İmplant uygulaması ile bu sorunlara çözüm bulabiliyoruz.

İmplant Nedir?

İmplant eksik dişlerin tedavisinde kullanılır. Çene kemiğinin içine yerleştirilen vidalara diş protezi yerleştirilir. İmplant tedavisinde komşu dişlere zarar verilmez. İmplant diş kök görevi görür. Böylece doğal diş gibi görev üstlenebilir.

İmplant Tedavisi Kimlere Uygulanır?

İmplant tedavisi 18 yaş üzeri kişilere uygulanır. Tedavi yapılmadan önce çene yapısının fotoğrafı çekilir. Fotoğraf sonrasında implanta uygun olup olmadığı tespit edilir. Kemik erimesi problemi bulunan kişiler uygun tedavi aldıktan sonra implant tedavisi görebilir.

İmplant Tedavisi Nasıl Yapılır?

İmplant tedavisi yapılmadan önce detaylı muayene ve röntgen çekilir. Çene kemiklerinin ölçüsü alınır. Dental implantların yerleştirilmesi için iki seçenek bulunuyor. Dental implant takıldıktan sonra üç ay, üst çene için altı ay iyileşme süreci beklenir. Daha sonra gerçek implant takılır. Diş alanında sizlere profesyonel destek verebiliriz. Bu alanda her zaman disiplinli ve güler yüzlü personeliyle sizlere hizmet veren kliniğimiz en özel fiyatları sizlere sunuyor. Uzun zamandır diş tedavilerinde hastalarımıza yardımcı oluyoruz.

Zirkonyum implantlar, yeni nesil sistemlerden bir tanesidir. Dar çene kemiğinde dayanıklılığı artırmak için bu sistemden yararlanır. Zirkonyum aynı zamanda diş kaplamasında da tercih edilir.  Zirkonyum doğal dişe yakın beyazlığa sahiptir.

Çorum Diş Tedavisi

Hekimlerimiz Çorum şehrinin en iyi diş tedavi merkezlerinden bir tanesidir. Çorum implant ve estetik diş uygulamalarından şimdi eksiksiz olarak yararlanabilirsiniz.  Diş kayıplarında başarılı olan bu cerrahi insanlara avantajlar sunuyor. Çorum implant tedavisinin avantajları şu şekildedir;

·         Yaşam kalitenizi arttırır.

·         Kemik kayıplarının önüne geçebilirsiniz.

·         Ağız kokusu ortadan kaldırılır.

·         Çiğneme fonksiyonları geri gelir.

·         Protez gibi çıkma problemi yaşamazsınız.

·         Estetik açıdan beklentileriniz karşılanır.

·         Uzun yıllar sorunsuz kullanılır.

Çok diş kliniklerimizde titiz bir şekilde hareket ediyoruz. Çorum implant merkezimizden randevu talep etmek için bizleri arayabilirsiniz.

Site: https://www.corumimplant.com/

 

 

Hiç yorum yok