Header Ads

Yurtdışı Turları




Yurtdışı turları ile dünyanın birbirinden farklı kültürlerini, coğrafyalarını tanıyabilir ve tatil anılarınıza unutulmaz anlar ekleyebilirsiniz. Üstelik uygun fiyat ve erken rezervasyon avantajları ile hem hesaplı hem de konforlu yurtdışı tatili yapma fırsatı elde etmek için, bizimle iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.

Avrupa Balayı Turları

Avrupa ülkeleri hem ekonomik olması hem de Türkiye’ye yakın bulunması sebebiyle Türk gezgincilerin favorileri arasında yer almaktadır. Yoğun talep gören Avrupa ülkeleri; Fransa, İtalya, Ukrayna ve Orta Avrupa ülkeleridir.

Yeni evlenen çiftlere özel hazırladığımız balayı turları ile hayalini kurduğunuz Avrupa tatilini yapma fırsatı elde edebilirsiniz. Üstelik bütçe dostu fiyat avantajları ile hem ucuz hem de keyifli bir şekilde Avrupa’yı keşfe çıkabilirsiniz.

En Ucuz Paris Turu Fırsatları

Moda, sanat, eğlence ve aşk dolu bir şehir olan Paris, Avrupa seyahati için başvuran çoğu gezginin favorileri arasında yer almaktadır. Paris turları ile gerçekleştireceğiniz tatilde, görülmeye değer sayısız tarihi yapı ve sanat müzeleri bulunmaktadır. Fakat şehre gittiğinizde ilk yapmanız gereken bütün şehrin manzarasını Eiffel Kulesi üzerinden seyretmek olmalıdır. Aynı zamanda tatil albümüne koyduğunuz Eiffel Kulesi’nde çekindiğiniz fotoğraf kareleri ile eşsiz tatil anıları biriktirebilirsiniz.

Şehrin gezilecek çok sayıda eşsiz güzellikleri bulunmaktadır. Disneyland bunlardan biridir. Disneyland ’da çocukluğunuzun kahramanlarını görebilir, eğlenceli tatil geçirme şansı elde edebilirsiniz. Seine Nehri’nde Paris’in müthiş manzarası eşliğinde romantik vakit geçirebilirsiniz.

Uygun fiyatlarla Paris tatili geçirmek için tur paketlerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilir, bizlere ulaşarak rezervasyon oluşturabilirsiniz.

 

Uygun Fiyatlı İtalya Turları

Uygun fiyatlı İtalya tur paketlerinden yararlanarak, uzman rehber eşliğinde İtalya’nın meşhur şehirlerini, tarihi yapılarını, sanat müzelerini, kırsal köylerini ve saklı kalmış güzelliklerini gezme fırsatı elde edebilirsiniz.

Deniz tatili ve kır konseptli balayı tatili için en çok tercih edilen seçenekler arasında İtalya yer almaktadır. İtalya’nın meşhur şehirlerinden biri olan Venedik, tur rotasyonlarında bulunmaktadır. Venedik’in meşhur sokaklarında dans ve müzik eğlencelerini izleyebilir, gondol gezilerine katılabilirsiniz.

Toskana’nın meşhur köy evlerini ve üzüm bağlarını gezebilir, şarap evlerinde şarap tadımları yapabilir ve dünyaca ünlü doğal güzellikleri keşfe çıkabilirsiniz. Floransa’nın meşhur sahilinde keyifli deniz tatili yapabilir, Roma’da sanat müzelerini gezebilir, aşk kokan sokaklarında romantik balayı tatilleri geçirebilirsiniz. Sizde uygun fiyat avantajları ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak hayalinizdeki İtalya tatilini yapmak için İtalya turları hakkında bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok