Header Ads

IOS Müşteri Hizmetleri


 


İphone müşteri hizmeti desteği için İOS müşteri hattı ücretsiz kullanılabilir. Yetersiz kalan teknik destek süreci çevrimiçi online müşteri desteği ya da bireysel e posta yolu ile sağlanabilir. Apple ürün satın alma süreci tamamlandıktan sonra e-mail yolu ile yaşanan probleme yönelik aksaklıklar cihazın fotoğrafı ya da video kaydı da eklenerek problem iletilebilir. Bunun için Apple e-posta kurulum aşaması dikkatli takip edilmelidir. “Ayarlar” bölümü üzerinden “Parolalar ve Hesaplar” kısmına gelinir. Burada “yeni bir hesap ekle” bölümüne tıklanır. İstenen e-posta adresi girilerek oluşturulan “parola” tanımlanır. Ardından “ilerle” tuşuna basılarak mail adresi telefona doğrulanır. Bir sonraki aşamada talep edilen destek hizmeti için kullanıma başlanabilir. Hızlı ve acil çözümler için IOS Müşteri Hizmetleri hattı kullanılabilir.

 

Apple Teknik Servis Müşteri Desteği

 

IOS Müşteri Hizmetleri 7/24 iletişim kurabileceğiniz canlı bağlantı ile görüşme gerçekleştirerek problemlerinizi aktarabileceğimiz özel bir alan sunar. Dünya genelinde sunulan Apple topluluk destek hattı dışında mobil iletişim operatörleri aracılığı ile de irtibata geçebilirsiniz. Yaşanan probleme yönelik Apple Store üzerinde yer alan jinus bar ile rezervasyon yaptırarak teknik destek hizmetinden kısa sürede yararlanılabilir. Telefon üzerinden sunulan teknik destek hizmeti yetersiz kaldığında teknik servis gönderim işlemi sunulur. Kişiye ait kimlik bilgileri, problem yaşanan aygıtta yönelik ya da aksesuara yönelik ihtiyaç duyulan ürünün kendisi, satın alınmış olduğuna dair ürün makbuzu ve servis işlemlerinin gerçekleşebilmesi için satın alma belgesi de gerekli olacaktır.

 

İOS Ücretsiz Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

 

Apple ürün satın alımı sonrası yaşanan problemler için IOS Müşteri Hizmetleri sunulur. Apple destek hattı ile iletişime geçebilmek için değerlendirilebilecek teknik destek numarası sabit ve cep telefonu hattı ile Apple müşterilerine özel sunulur. Sabit teknik destek hattı 00800 448 829 878 numaralı hattır. Ücretsiz olarak iletişim kurabilir, yaşadığınız problemi iletebilirsiniz. Yerel ücret üzerinden değerlendirilen cep telefonu numarası ise 0216 282 16 22 numaralı hattır. Apple ürün destek sürecinde iTunes Store desteği için de özel olarak iletişime gelebilir.

 

 

Hiç yorum yok