Header Ads

Cephe İskele ve İskele Kiralama



İskele sistemine ihtiyacınız varsa ve kiralık iskele fiyat araştırmasına girişmişseniz, fiyatların sandığınız gibi çok da yüksek ve fahiş olmadığını göreceksiniz. İskele sistemlerini kiralamak, satın almaya göre oldukça uygun ve çokça tercih edilen bir yöntemdir. Kiralama yaptığınız firmanın iskele kurulumunu yaparkan Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği’ne uygun olarak çalıştığından emin olmanız gerekir.

İskele sisteminde can güvenliği söz konusu olduğu için tercih edilecek firmanın güvenilir ve tanınır olması elzemdir. Kale iskele alanınca öncü, profesyonel ve tanınan bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. İskele kiralama, cephe iskele kiralama konusunda 23 senedir hizmet veren ve profesyonel çalışan bir firmadır. Almış oldukları projelerde, proje yapısına uygun bir kurulum, kullanım ve proje bittiğinde sökme işlemi gerçekleştirmektedirler. 

Cephe iskele kiralanmak istenen iskelelerin, proje sürecine ve kiralanacak modele göre fiyatları farklılık göstermektedir. Çalışma yapılacak binayı çevreleyen ve üzerinde ağır inşaat malzemelerin taşındığı sistemin sağlam olması can güvenliği ve çevre güvenliği açısından hayati önem arzetmektedir. Hem güvenlikli olsun hem de cebimize uygun olsun dediğinizde güvenilir bir firmadan iskele kiralaması yapmanız gerekir. Zira satın alma oldukça maliyetli olacaktır. İşiniz oldukça kiraladığınız takdirde iskeleyi bozmak ve saklamak için depolamak gibi bir derdiniz olmayacaktır. İskelelerin yapısı deforme olmaya oldukça elverişlidir ve uygun ortam bulamadığınız takdirde depoda bozulması muhtemeldir. Kiralamada ise başınıza böyle bir durumun gelmesi çok zor, oldukça düşük bir ihtimaldir.

Yapılan işlerin süresini azaltan, personelin işini kolaylaştıran iskele sistemleri ihtiyaç alanına göre de seçilir. Asansör bakımından, gemi inşaatına kadar birçok alanda imdadımıza yetişir. Güvenlikli H tipi, kamalı flanşlı ve modüler iskele tipi olmak üzere üç çeşit iskele tipi karşımıza çıkmaktadır. Farklılıklar kullanım alanından kaynaklanmaktadır. Kullanım alanlarına göre kullanım süreleri de değişmektedir. Kiralanan iskele sistemlerinin fiyat farklılıkları da bundan kaynaklanmaktadır. Proje konusuna göre kiralanmak istenen model ve proje süresine göre ayarlanan kullanım süreci iskelenin kiralanma fiyatını etkileyecektir. Proje çevresinin ve projede çalışan personellerin güvenliği için iskele kiralamak ve kullanmak oldukça önemli ve gereklidir.

Hiç yorum yok