Header Ads

Boğaziçi Tesisat

 


Boğaziçi Tesisat İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet veren bir su tesisatı firmasıdır. 2010 senesinden beri İstanbul’lulara hizmet veren Boğaziçi Tesisat su tesisatı konusunda İstanbul’un en önde gelen firmalarından biri.

Patlayan boruyu ve su kaçağını bulmak konusunda da, bulduklarını onarmak konusunda da ekip ve teçhizat olarak çok sağlamlar. TSE ve İSO 9001 standartlarına uygun malzeme kullanan firma , sadece vatandaşlara değil bu standartlara sahip malzemesi olmayan meslektaşlarına dahi hizmet veriyor. Yaptıkları işte malzemelerin yanı sıra işçilikleri de iyi olan Boğaziçi Tesisat ekibi yazılı olarak yaptıkları işin garantisini müşteriye vermektedirler.

Yüzdeyüz Alman ve Amerikan cihazları kullanarak su kaçağı tespitini %99 oranında doğru yapmaktadırlar. Piyasada daha ucuza yapılan su kaçağı tespit çalışmalarına rağbet edilmemesi gerekir ki onların kullandıkları cihazlar ile doğru tespit yapılabilmesi ve sonuç alınabilmesi mümkün değildir. Piyasadaki birçok firma 69 TL gibi komik rakamlara insanların evlerini boşu boşuna kırmaktadırlar.

İstanbul'daki En Kalibre Tesisatçınız

Su kaçağından şüphelendiğiniz an firmayı arayarak evinizin adresini veriyorsunuz, Boğaziçi Tesisat ekibi yarım saat gibi kısa bir sürede evinizde oluyorlar. Size yapılacak işlemler hakkında ve fiyatlar hakkında bilgi veriyorlar Verecekleri fiyat her şey dahil güncel fiyattır. Su kaçağı fiyat konusunda anlaşıldıktan sonra ekip çalışmasına başlıyor ve yapılan işlemlerin her birinin 2 yıl gibi bir garanti süresi var.

Boğaziçi Tesisat ekibi evinizi kırmadan kaçağın olduğu bölgeyi ve noktayı  cihaz yardımı ile tespit ediyor. Tesisatı için ayrı fayansı için ayrı ustalarla uğraşmaya gerek kalmıyor; çünkü Boğaziçi Tesisat size her şey dahil anahtar teslimi bir hizmet ve hizmet kalitesi sunuyor.

Ekip adrese geldiğinde tesisata pompa bağlayarak, sıcak ve soğuk su testlerini yapar. Test sonucuna göre su kaçağı  olup olmadığını anlaşılır. Eğer bir su kaçağı söz konusuysa akustik dinleme ile kaçağın olduğu nokta tespit edilir. Tüm bu işlemlere müşteri eşlik edebilir ve bakabiliriz. Kaçak olan bölge kendisine gösterilir. Boğaziçi Tesisat’ın sahip olduğu kameralı su kaçağı izleme cihazları ile pimaş içi görüntüleme yapmak mümkündür. Pis su hattında olan sorunlar bu sayede görüntülenir.

Hiç yorum yok