Header Ads

Yeni Nesil Psikolojik Danışmanlık Ve Öğrenci Koçluğu Merkezi



Hayatınızda bir psikolog desteği duyduğunuz her anda Alibeyköy psikolog merkezini arayabilirsiniz.

Hayatın size sunduğu güzel şeylerin yanında olumsuz şeyler de vermesi kaçınılmaz ise, bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun içinde danışmalık merkezini arayabilir ve kendinize en iyi gelen şeyi yaptığınızı görmüş olursunuz. Merkezde hem yetişkin psikoloğu hem de çocuk psikoloğu seçenekleri bulabilirsiniz.

Bir Psikoloğa İhtiyacınız Olduğunuz Nasıl Anlarsınız?

Sorunlarınızın ne ölçüde sizi rahatsız ettiğini görüyor ve kendinizi bazen bir açmazda hissediyorsanız, eskisi gibi hayattan zevk alamıyor ve her şeyin üstünüze geldiğini hissediyorsanız belki de bir desteğe ihtiyacınız vardır. Bazen sorunları herhangi birilerine anlatmak çare olmaz, ihtiyacınız olan bu alanda uzman bir psikolog olabilir. Tüm dertleri, sanki sırtınızdaki bir küfeyi boşaltırmışçasına bırakıp gittiğinizi düşünün. Size iyi gelecek olan bu olabilir.

 

Eyüp Alibeyköy’de bulunan danışmanlık merkezi, Eyüp psikolog arayışlarınızda karşınıza çıkan ilk seçenek olacaktır. Çocuk Psikoloğu, çocuk terapisti, ergen psikoloğu ve yetişkin psikoloğu seçeneklerini bulabilirsiniz. Seanslara devam edebilmeniz oldukça önemli olduğu için yüksek ücretlendirmelerle karşılaşmazsınız. Daha detaylı bilgi almak için danışmanlık merkezi telefonlarından ulaşabilirsiniz.

Sınav Kaygısı Artık Sorun Olmaktan Çıkıyor

Çocuklarımızın hayatında sınav hep vardı ve bir müddet daha olacağa benziyor. Önemli olan bunu bir stres sebebi haline getirmemektir. Danışmanlık merkezindeki uzman isimler, sınavı hayatın olağan akışındaki bir durummuş gibi çalışarak, bunu çocuğunuzun hayatından çıkarırlar. Dolayısıyla sınav kaygısı da yok olur. Aynı zamanda ders başarısı için de online öğrenci koçu hizmeti alabilirsiniz. Psikolojik tüm hizmetler kendinize yaptığınız yatırımlardır.

Çocuklara Oyun Terapisi Desteği

Çocuklar dünyanın en güzel şeyidir. Onları gözümüzden sakınırız. Ama yine de önüne geçemediğimiz bazı durumlarda onlar kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Böyle zamanlarda onların büyülü dünyası olan oyunlarını hiç bozmadan, bazı mesajlar çıkartmaya çalışırız. İşte oyun terapisi böyle bir şeydir. Faydası büyük ve devamlılığı önemlidir.

Çok uzaklardan gelen bir dosta içinizi dökmek ve yenilenmek istiyorsanız, Gaziosmanpaşa psikolog Yeni Nesil Danışman merkezini arayabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

Hiç yorum yok